Rut mfl

jahapp, första skoldagen avklarad. Helt okej, faktiskt! Jätteroligt att träffa alla i klassen igen. Så, vi hade samling 08.30 och redan 10.00 skulle vi börja gå efter schemat. Så när vi kommer in i textilsalen så sitter 3:orna där och två stycken ansvariga från Rut Mfl väntar på att alla ska komma. När alla var samlade så berättade dom lite om Ruts uppkomst och sånt, intressant! Fick en varsin påse från Rut mfl med ett rosa armébälte, en tygväska och en broschyr. Sedan, the big thing, dom har gett oss tvåor och treor maaassoooor av kläder som är reklamerade pga trasig dragkedja, fläckar, revor, maskor osv. Dom ska vi få ta, eller vi fick sex plagg utdelade till oss och av det ska vi skapa tre helt nya plagg/accessoar, väska, you name it. Ett valfritt får vi behålla själv och två ska säljas i butiken. Hur coolt är inte det? Om ca fyra veckor, håll koll på ett vintage-ställ inne på Rut Mfl i Östersund, för då hänger våra kläder där till salu. PLUS att vi får jobba där om vi vill, lite "extraknäck" så att säga, som levade skyltdockor, sy i butiken mm. Spännande! Har redan tre idéer som jag ska sätta igång med i morron. Är lite pepp nu faktiskt!

Efter skolan så blev det kebab med Emma Gabrielle och Jennifer. Roligt och mysigt som vanligt. Vi gick i lite affärer och letade en sjal till mig. Hittade den ultimata på Indiska, men den får vänta ett tag.

Nu är det inte länge kvar tills jag flyttar in i lägenheten gott folk. Nackdelen är att jag inte har nån dator, men ska få en av siz och ruben, dock vet jag inte när eftersom han ska fixa&trixa lite med den och just nu jobbar han crazy tider. Så, ni förstår vad jag försöker säga va? Jag kommer inte kunna uppdatera överdrivet mycket. På helgerna kommer jag ju hem och jag är ju hos kompisar som har internet plus att det finns datorer på skolan. Men, you get the drill.





C ya
PUSS


favvo i repris

Så, idag blir det en favorit i repris, jag och mamma öppnar surströmmingsburken för kanske sista gången i sommar (om man ens kan säga att det är sommar fortfarande). Ska bli sjukt gott! 

Det var ju meningen att jag skulle hälsa på Malin och Eliaz ikväll, men så skickar Krille sms och frågar om jag kan klippa han, och visst kunde jag klämma in han efter besöket hos Malin tänkte jag. Men nu har allt blivit förskjutet och jag har varken ätit middag eller varit hos Malin än så jag var tvungen att avboka min lilla träff med Malin eftersom Krille var tvungen att bli klippt idag. Förhoppningsvis tar inte Malin illa upp, eftersom jag sa att jag skulle till henne innan jag sa att jag kunde klippa Krille. Får se om jag kanske kan komma ner och hälsa på Malin och gópojken i morron istället!

Och, idag har jag en sån där depp-dag igen. Jag hatar dom and I don't see when it is about to come men plötsligt så slog det mig som ett knytnävsslag i magen. Är ju som värsta hormonmonstret känns det som, kanske är p-pillren för Angelica hade ungefär samma problem och vi äter samma sort. Ja, och som det känns just i detta nuet så vill jag verkligen inte börja skolan på onsdag. Känner absolutely no hope at all ftm. Men jag saknar Emma, Gabrielle, Jennifer osv, såklart även om jag inte längtar till skolan.

Så, nu ska jag get my ass of the chair och göra nån nytta så jag blir på bättre humör.

PUSS

söndagsstek och nervositet

Sitter nere hos mormor nu och väntar på mat, söndagsstek (haha tycker det låter så lame så jag måste skriva det!) och potatisgratäng med gränsaker. MUMS. Momma är bäst på att laga mat, that's a fact! Blir nog äppelpaj till efterrätt, bara att tacka och ta emot även om jag inte är så förtjust i det.

Idag har jag inte gjort så mycket, gick igenom min garderob (inte den med kläder, har en med bara inkastade saker också) och hittade en ap-snygg klocka och ett nitarmband, inte helt fel!

Jennifer ville att jag skulle ringa henne igår, så typ halvtvå(??) ringde jag henne och vi pratade ett tag, det var skönt för jag har saknat henne! Vi ses ju på onsdag också! Känns som att jag är nervös inför skolan men jag tror det är att jag är så förväntansfull att få träffa alla och se hur det blir med den nya klassen så det blir en slags nervös känsla.

I morron ska jag nog ner och träfffa Malin och Eliaz en sväng. Vet ju inte hur ofta jag kan träffa dom när skolan har börjat, på helgerna ioförsig, men ändå. Måste ju passa på innan skolan börjar!

Nu ska jag få mat i magen, är jätte hungrig.

PUSS

surströmming, va gott!

Kom precis hem från mormor, och ojoj vad gott det var med surströmming! Den tackar vi för!

PUSS

dygnsrytmen...

INTE okej, har totalt vänt på dygnet. Passar ju bra när skolan snart börjar.



Later Hater
PUSS

sommar 09

Ja, sommaren 09 har verkligen varit one of a kind. Har varit på massa roliga ställen i sommar, en vecka i Stockholm, en vecka på Gotland.. ehm... och en vecka hos bästis i Åre! Och såklart sommarens höjdpunk - yran! Denna sommar har varit fullspäckad med roliga saker och jag bara hoppas att nästa sommar kan bli lika rolig! Kan ju iaf säga, jag hade iallafall tur med vädret. För när jag jobbade i sommar så var det fint väder i Hammarstrand, när jag var i Stockholm och på Gotland var det fint väder, så kommer jag hem och det är helt okej väder för att sedan komma till Duved där vi hade underbart väder dom två-tre första dagarna. Dom här sista dagarna på sommarlovet inbringar också en massa fint väder. Dock har jag inte varit ute och njutit av det då jag har tagit mina två första riktiga sovmornar på hela sommaren, har sovit till två varje dag. Mycket skönt efter hektiska veckor! Som sagt, sommaren 09 har gett mig många fina (och kanske några mindre fina) minnen. Jag ska alltid minnas den här sommaren som något speciellt, som början på något som ska fortsätta i massa roligheter!

Som alla kanske inte vet har jag fått lägenhet i stan också! YEY! Efter ett år (förutom två månader sammanlagt) av pendling mellan Hammarstrand och Östersund är det eviga bussåkandet äntligen slut. 100 mil i veckan minskas till 20 mil i veckan då jag åker hem på fredan och hem på söndan. Ska bli otroligt så spännande att få börja flytta in grejor nästa lördag. Har ju inte sett lägenheten själv då vi var tvungen att tacka ja efter att min syster kollat på den och tyckte den var okej, jag var ju i Stockholm då och hade ju som ingen möjlighet att kolla på den direkt. Och efter det har det inte heller funnits möjlighet att titta på den. Så ja, jag flyttar in i en lägenhet jag inte ens har sett. Men det blir nog bra! Jag litar på mamma och syster.

OCH idag, som alla kanske inte vet, så börjar (säger man börjar??) surströmmingssäsongen och det firar jag, mamma och mormor med surströmming hemma hos mormor. MUMS säger jag bara!

Aja
PUSS

förändring

Är sjukt less på allting som har med... mig(?) att göra. Är sjukt beredd på att förändra mig. My lack of confidence har ju verkligen börjat visa sig, jag som aldrig har haft brist på självförtroende. Fattar inte vad jag har gjort för att det ska ha försvunnit? Jag tänker sluta mesa omkring och anpassa mig till vad andra vill att jag ska vara. If you dont like what you see, then close your eyes, eller helt enkelt säg det till mig eller sluta umgås med mig om jag är så himla hemsk. Identitetskris? Nja inte riktigt, vill bara ha en förändring och det är nu.


Haha, very deep det blev helt plötsligt. Meeeeen man måste ju få ventliera sig, right?

PUSS

Lille Eliaz

Kolla vilken liten sötnos han är! Och jag fick sitta och hålla om han och mysa med han en stund igår. Underbart!





Såå.. idag då? Har inte gjort så mycket vettigt alls. Typ ingenting faktiskt. Eller jo, jag har sorterat i mitt kläd-inferno och slängt massa saker i tvätten och hängt upp tvätt. Alltid nånting. Har även pratat med Unni i telefonen om väldigt vettiga saker (som vanligt). Ikväll då? Ja, jag och mamma ska se på film 22.00. Kommer inte ihåg vad den heter men den verkade svinbra. Det är mina planer, vad är era?


PUSS


Eliaz Olov Lars Håkansson

Sitter hemma hos Malins föräldrar just nu. Är här och träffar henne och hennes lillprins! Kan ju säga att jag fortfarande känner att jag har gråt i halsen. Känns så overkligt att min lilla Mallan har fått barn. Han är lik mammsen också :-)
Lägger upp en bild sedan, har äntligen fått min usb-kabel. tjoho!

PUSS

säg oh ah pundare, vi är Östersundare!

Hallå där!

Har varit sjukt dålig på att uppdatera, MEN, i försvar kan jag säga att jag har haft fullt  upp dom senaste dagarna! det SKA bli bättring när allt lugnat sig, lovar!

När jag åkte hem från Unni i lördags så gick jag på stan med siz en sväng och träffade Jenny som ville att vi skulle hitta på nåt, fine! vi lagade mat hos henne och drack vin. Sedan så ville hon sova hos Thomas och efter många om och men så fick jag tillbaka alla grejor till Lindas lägenhet (tog med allt till Jenny för jag skulle sova där egentligen) sedan vandrade vi vidare till Thomas och halvsov i soffan tills Unni hörde av sig och vi träffade henne en liten sväng. 

Igår så var jag med Unni och Pelle! Vi var på Pelles jobb, The Rock, ett tag. Var en tjej där som ställde till värsta scenen, sjukt kul! Sedan drog vi på subban och Belop åt medan jag och Unni skojade runt. Vidare till Torvalla och Belops lägenhet där vi drack whiskey (EJ att rekomendera) sjöng och spelade gitarr. Lagom mysigt! Ledin kom och hämtade mig och Unni och skjutsade mig till Linda. 

Så idag. Unni lovade att vi skulle hitta på något idag meeeen, hon har inte hört av sig och svarar inte när jag ringer eller på sms eller på msn, så om du ser det här Unni kan du väl i alla fall höra av dig?

Jag och Unni köpte även en jättegullig (tycker jag/vi) present till Malin och lille Elias. Får se när jag kommer hem ikväll, om det inte blir allt för sent så far jag nog till Malin och Elias med presenten. Hoppas den uppskattas! 

Nu ska jag och Linda vänta på att mamma och mormor kommer hit en sväng, sedan beger vi oss hemåt. Har inte varit hemma sedan förra fredagen, haha!

Aja, 
PUSS

Unni o Adam Müller

Hittade en bild på Unni och hennes bror Adam och jag ljuger inte när jag säger att han är gudasänd!
Han är så jäääkla söt!







Ursäkta för dålig uppdatering men som ni ser så  har jag ju mixtrat lite med bloggen och haft lite fullt upp! Det ska bli bättre, promise!

ladda upp bilder?

Alltså jag får nåt fel, blogg.se verkar ha en bugg eller nåt nånstans. Nån fler än jag som inte kan lägga upp bilder och måste trycka flera gånger för att rätt sida ska komma upp när man ska skriva inlägg?? Fan va arg jag blir! Skulle ju lägga upp en bild på Unni och hennes bror och visa hur söt han är. OCH visa hur kul vi har här mitt ute i ingenstans =) <3
Aja, skit ner er på blogg.se, nu är jag sur.


PUSS

Duved och bästis!

Sitter i Duved nu hos Unni, mysigt! =)

Igår när jag kom så började galenskaperna direkt (såklart!) hon hämtade mig nere i byn med en flakmoppe som vi skulle ta hos hem till henne i. Fast först skulle vi handla och  hennes ica-kort funkade inte så jag fick springa ut och hämta mitt kort ist! Sen när vi skulle hem med moppen är ju en historia för sig själv..... Men fy fasiken va kul det va =) tog typ en halvtimme att komma hem när det ska ta typ 5 min egentligen! Senare på kvällen var ute och red en sväng och sedan lagade vi mat :)

En sjuk sak som hände även... Jag har ju börjat drömma massa sanndrömmar och "känt av" spöken de senaste året, om inte längre omigår kväll fick jag lite svårt att andas så jag frågade Unni om någon har dött i huset eller om någon har blivit misshandlat till döds utanför huset. Men hon var stensäker att ingen dött här för alla hus i området (typ) är bara 20 år gamla. Tills hon kom på att grannens man dog för ca tre veckor sedan. När hon sa det så for en kall vind genom kroppen och jag fick gåshud och blev tårögd. Lite läskigt faktiskt! Sedan när jag lugnat ner mig så satt vi och skrämde upp varandra med diverse spök/verkliga historier. Tokiga vi är!



Idag ska vi nog åka in till Åre en sväng och kolla lite, och kanske äta middag ute. Ikväll ska vi nog rida en sväng till om Unnis rygg är bättre. Hon gjorde ju en sån vurpa igår när hon skulle kliva av. Rakt ner i gruset. Stackare



PUSS

Birsta

Happ! Så har man gjort av med mer pengar......... är så himla svårt att hålla sig när det är rea!
Köpte:
Jeans på gina t 99:-
Tunika på gina t 49:-
Sjal på gina t 29:-
halsband på gina t 19:-
skor på eurosko 149:-
Halsband på H&M 59:-
Diadem och armband på Kicks 29:-, 49:-

Är pretty damn nöjd! meeeen... hittade armband på gina t som jag var lite osäker på så jag köpte dom inte. Senare så ville jag gå o köpa det men allt blev så stressigt så jag glömde och jag ångrar det så sjuuuukt mycket! Tänkte smsa Tess och fråga om hon kunde gå in o köpa det men jag vågade inte............ Synden straffar sig själv och jag är sjukt sur för det nu! PLUS att det är såna jag letat efter huuur länge som helst och dom kostade bara 19:-.... Aja.

I morgon beger jag mig mot Duved, sista anhalten på mina resmål den här sommaren skulle jag tro! Har ju faktiskt flängt runt i halva Sverige ungefär=) Vi får se hur länge jag stannar, blir väl några dagar. Har även en suprise till min lilla bästis-festis ;-)

Får se om jag kan uppdatera då jag är i Duved, men det tror jag nog!

Och Malin, min lilla guldgruva har gått 10(??) dagar över tiden. Hoppas du får den "normala" förlossning du vill ha! =) Fast jag säger som "Flejfan", jag tror du är skendräktig ;-) haha älskar dig min lilla tjockis-mage! <3

PUSS

nagellack och Miss Marple

Hej!

Igår kväll ägnade jag hela kvällen till att umgås med Malin och hjälpa henne att baka. Hon blir ju så trött o slut med stormagen hennes =) Skulle fortsatt baka ikväll men det verkar vara nåt lurt på gång i magen, så jag hoppas hon får åka in inatt =)

Sitter just nu, eller ja det är reklam, och kollar på Miss Marple med mamma och målar naglarna. Är det en sak jag är noga med så är det att ha fräscha naglar! Tycker det är superviktigt!

Så, i morron blir det shopping med Angelica. Vi får se hur mycket jag drar hem. Ska iallafall köpa en byrå åt Malin på Ikea. Men jag, jag ska nog försöka hålla mig lite på shopping-fronten. Får väl se hur det går.......


PUSS


Pizza med Mallan

Sitter hemma hos Malin, eller nej, det är ju inte hemma hos Malin längre. Det är hemma hos Malins föräldrar ;) Malin ringde och väckte mig vid tio i ett och sa att jag skulle komma ner o äta pizza. Visst varför inte? Klädde på mig och gick ner. Ida kom också och åt med oss. Sedan kom Lisa en sväng. Trevligt :) Så nu sitter vi här hemma hos Lars&Eva och gör inte mycket alls. Ska baka med Malin ikväll iallafall. Bullar, chokladbollar och nåt mer. Hon måste ju ha nåt att bjuda på när ungen har ploppat ut och alla kommer på besök ;-)

Ska till Sundsvall på torsdag med Angelica och hennes pappa och hans kompis. Blir en favorit i repris från förra året! Ska kolla lite på Ikea och inne på Birsta. Mest kolla småsaker till lägenheten OCH alla rea-kläder! Köpte ju upp mig ganska mycket i Stockholm MEEEEEEN som alla ni som känner mig redan vet så får jag aldrig nog av kläder helt enkelt! :)

På fredag blir det förhoppningsvis Åre. Ska åka till bästis-festis och mysa lite grann. Hon är ju ensam hemma. Eller ja, hennes syster är också hemma, men hon är så trevlig så! :)


Och som sagt, bilder från Sthlm och yran osv kommer så fort jag har en usb-kabel. Ska förmodligen beställa ikväll. För att någon igenlämning är inte att vänta sig!


PUSS

bajsbilder :C

Hallå där!
Klockan är sjukt mycket och jag borde sova. Tänkte bara skriva och säga att det verkar vara nåt bajs med min blogg för den vill inte ladda upp bilder. Men uppdatering från Yran och bilder kommer så fort det vill ladda upp (och när jag har usb-kabel!)


PUSS

RSS 2.0