parasiter är mysigt!

eller?
Har haft ont i magen hela dan och sitter och läser på lite olika sidor nu om man kan bada eller inte. På radion hade "nån expert" inte valt att bada där och det känns ju lite nasty för come on, man sväljer alltid vatten även om det inte är med mening!

Känns ju skit att ha betalat för ett år men endå inte få bada på två månader typ!

Tror jag ratar storsjöbadet den närmsta tiden, jag som precis hade kommit igång med simningen...........



lessssss

Har städat nu, äntligen. Dock är det ett diskberg som väntar och det får vänta tills i morron!

Köpte en ny usb-kabel till telefonen så jag kan lägga in bilder. weeeeell det funkar inte, kommer upp en ruta om att jag måste byta upp mig till windows xp även om det är det jag har OCH datorn är nygligen omformaterad. Otrooooligt störande!

Kan även säga att jag tror aldrig jag har frusit såhär mycket hela i mitt liv (jo, när vi väntade på bussen i torvalla en gång...............) Det var ca -20 ute och jag härdade mellan 13-16, minus fem minuter när Meja avlöste mig så jag fick gå in och värma mig! Fick sälja alla paket! Vi fick in ca 1060 kr och 40 kr till Bassestiftelsen. Otroligt kul måste jag säga!
Vill ni beställa tunnbröd så gå in på facebook och gå med i vår grupp- Norrskensbrödet UF!

Ikväll blire cola, popcorn, parlamentet och sedan Beck eller Da vinci koden (fast den suger så otroligt!)

hane hej

helvetskväll är bara förnamnet!

Åh, är så irriterad att det tagit åt all energi så jag orkar knappt hålla ögonen öppna.

Det börjar med att jag äntligen får hämta tunnbrödet som jag ska stå och sälja i morron (utanför Butik Hamngatan 12, kom o köp!!). Går dit, lägger i etiketter och ska gå till bussen. Linda ringer och vill att vi ska äta middag. Ställer mig inne på Hemköp och väntar, får ett telefonsamtal som gjorde att orken gick ur mig. Kommer på att det blir stressigt då sista bussen går 22.45 och klockan var typ nio. Vill inte heller gå hem då jag hade två tunga kassar med tunnbröd och det är -16. Fortsätter prata i telefon genom hela butiken. Kommer ut och går mot bussen, det går ingen på 40 minuter. Bestämmer mig för att ta 9:an och åka genom hela Östersund. Åker. Åker. Åker. Trycker stop efter Parkskolan så chauffören ska förstå att han ska stanna på den nya hållplatsen (som är precis utanför mig). Han stannar in och är nästan prick stilla då han gasar iväg i full kareta. Trycker stop irriterat(!!!) på Skolgatan och får endå gå rätt långt. Summan av kardemumman är att jag hade lika gärna kunnat gå från stan OCH att jag kom hem precis när Så mycket bättre slutade, och jag som har väntat hela veckan.

KUL!

Nu ska jag koka vatten.

KUL!


Min lägenhet är så jävla äcklig och ostädad och jag hinner inte städa förrän på typ tisdag (om jag har tur).

Helveteskväll är bara förnamnet. Nåt som skulle ta typ 40 minuter tog två jävla timmar!



Sådär såg jag ut när jag kom in!

desperate med te och honung

Vi myste hos Ida med te och desperate housewives! Hon var inte jätteintresserad men..

Tog mig 20 minuter att gå från henne. Hon bor vid dubbelrondellerna och jag vid park. Varför?! Jo för att uggs är livsfarliga skor; ett steg fram, två steg bak. Bokstavligen.



Nu ska jag ligga på spikmatta, sedan figulera ut vad jag ska ha på mig i morron (hatar att stå och vela på morronen), sen sova.

I morron blire simning, läxor, läxor och kanske lite mer läxor. Känner nån för att göra lite läxor så får ni gärna höra av er!

what to do

Borde vara olagligt att låta det gå så långt att man är såhär trött. Nu får det vara nog. Nu får det vara slut på såna här dumheter. Nu ska jag laga mat sen ska jag till Ida och skriva affärsplan! Om jag är still mer än en minut kommer jag somna, garanterat.

tjarå!

städa, laga mat, diska......

Lägenheten ser ut som ett jävla mayhem och jag vet inte vad jag ska äta till midag. Underbart!

vad är grejen?

Sitter och tittar runt på facebook och ser massa bilder på brudar som snörpar ihop ansiktet på ett väldigt underligt vis. De liksom lutar sig lite framåt (ibland väldigt mycket), pressar ihop och böjer på knäna och kisar med ögonen och trycker ihop munnen i ett litet skrynkligt streck.

Vad är grejen?!

så typiskt min mamma

Köpte en ny kavaj i förra veckan så jag sa till mamma idag att jag hade använt den. Det var -10 grader ute och mamma frågar: - jaa.. ja me.. men du hade väl täckjackan...?

VA?! Det är -10 och jag använder inte täckjacka, näää.. och förresten, VEM säger täckjacka?


haha mamma....

Tiden rusar iväg!

Har suttit och broderat på min blus i typ 2,5 timme. Tiden rusar iväg och ser att klockan redan är tio över sju! Måste ju laga mat, idag ska jag äta makaroner, köttbullar och broccoli med kantarellsås. Mumsfilibabba!

Är inte mycket alls kvar på blusen, har dock ännu mer virkning kvar att göra. Jag hatar när jag tar mig vatten över huvudet och ska göra värsta grejorna, hade kunnat virka en jäkla grytlapp men väljer istället en kudde?! aaaaaaaah!

wäääähhhh

Har precis käkat frulle, inte den ultimata tiden direkt men fint folk äter sent. Närå, sanningen är att jag inte mår så bra. Går magsjuka på hamngatan och Jennifer var dålig i veckan och jag mår inte så jättebra nu. Så mina kära företagskollegor Ida och Cassandra står just nu och bakar tunnbröd på Jamtli, duktiga flickor!


Jag vill bli bättre för vi ska skriva affärsplan i morron OCH jag ska hänga med bästis festis!


Idag ska jag virka, brodera och skriva affärsplan, den ultimata lördagen................

tja!

lyckodag

eller..? Både igår och idag har jag råkat ha sönder saker på min Apuplats. Det som hände idag var dock inte mitt fel, om man kan säga så. En glasängel hade gått av i halsen så när jag skulle ta upp den så följde hela med ner i golvet och gick av på mitten. Igår rullade ett keramikäpple ner på golvet och gick i kras........ Haha, lyckodag, med en gnutta ironi, skulle jag vilja säga!

Kan fortfarande inte lägga upp bilder eftersom sladden inte fungerar och den nya kan jag inte hämta i Hammarn förrän näst-nästa vecka!

Ibland, ni vet, så kan det hända saker som får ens hjärta att stanna ett slag. Det hände mig idag. Fick ett väldigt, vääääldigt oväntat mail som fick mitt hjärta att stanna inte bara ett utan två slag. Skräckblandad förtjusning nästan.


Nu ska jag schteeeeka till något ätbart.
Later!

nowhere boy

säääälaaaam chitåååri alla katter? närå.. Är sjukt trött, skrattar åt allt. Skrattade till och med åt det där, haha.

Efter att jag varit och simmat så drog jag till finsystra mi, Linda. Vi drack glögg och kollade på Nowhere boy. En film om John Lennon innan han blev känd, fast i början på hans karriär när jag träffar Paul, Geroge och Ringo och man får se fram tills det att de tar sig till Hamburg för att spela och det är var ju efter det de blev stora, så att säga. Mycket bra, fem av fem brödrostar, no doubt!

Vad har jag gjort sen jag kom hem då? En timme har gått och jag har inte gjort ett skit och min lägenhet luktar klor.

Nu äre dags att sova känner jag innan jag får för mig massa saker. Haha, you never know.
Tjarå!


en vacker kursiv text som man alltid har under sina bilder underförstått att
det alltid ska handla om någon/något som man nämnt i inlägget.
Detta är då är en bild på mig och personen jag just skrev om- söstra!

snööö

Ville bara slinka in och säga att jag tycker det är så sjukt mysigt när det är mycket snö ute. Dock kan temperaturen få hålla sig ovanför -10 strecket!

Måste även säga; läste på en lokal blogg att stora dunjackor är ute. Då måste jag bara få säga att vi bor i Jämtland, har någon missat det så blir det upp till -35 på vintrarna. Då bryr jag mig faktiskt inte om jag har en stor "omodern" dunjacka, jag bryr mig endast om att inte frysa rumpan av mig!


Längtar tills på lördag, då ska jag och den förtjusande blonda damen som pryder min header ha en heldag tillsammans! Ska bli så härligt att träffa bästis-festis!

Märkte precis att min datorsladd till telefonen var trasig, konstigt för jag har ju knappt använt den! Aja, får beställa en ny.

follow me, follow me, falalalalaaaa

Nu är det ett år sen och några dagar sedan jag skrev sist. Tänkte väl att jag ska sätta igång nu då!

En sak jag tänkte börja med att ta upp är mattider. Ja, mattider. Jag har i hela mitt liv ätit sent. Ja, inte kl åtta direkt men vid sex-sju och folk verkar störa sig på det av någon outgrundlig anledning. Dom frågar såna löjliga saker som "är det inte jobbigt?" Ja alltså hade det varit jobbigt så hade jag ju inte valt att äta den tiden? Jag kan då ställa en motfråga - är det inte jobbigt att äta kl fyra/halv fem och sen vara hungrig vid åtta och ta "kvällsfika"? Denna förbannade kvällsfika, vadå kvällsfika? Ät middag en vettig tid och skippa massa onödiga kvällfikan! Då skippar man ett helt onödigt mål!

Var på stan en sväng efter skolan med jennifer och sofia, fick med mig meducin och två bhar med mig hem. sweeeet!

nu ska jag laga mat om en stund, tortelloni. muuuuums

ses!


RSS 2.0