@ Jennifer's

Sitter hos Jennifer just nu. Sandra, Elin, Gabrielle och Emma är är, och jag och Jennifer såklart. Jen och Gabrielle dricker och jag sitter här. Känner mig inte på sånt party-mode för tillfället. Alltså ska ju inte dricka eftersom jag äter antibiotika men. Känner mig inte översocial heller. Vill mest bara hem till Hammarstrand känner jag. Ska ju åka i morron, vid 10.00.

Ne nu ska jag vara social med flickorna! <3


PUSS

Hemma i Hammarstrand

Ja, kom hem till Hammarstrand igår eftermiddag. Vad har jag gjort sedan jag kom hem? Inte ett skit. Eller jo, har lagat ett par jeans och kollat igenom sidorna i matteboken som vi ska räkna tills på fredag. Sedan har jag bara legat i soffan och halvsovit och kollat på dåliga helgprogram. Har pratat lite med Linda i telefonen, trevligt som vanligt! Hon ska få följa med mig och kolla på min uttittade jacka på Stadium på måndag. Jennifer och Gabrielle tycker att jag ska köpa den, MEN, när jag ska köpa nåt av större sort (tex jacka) så måste jag alltid ha någon i familjens (Helt Lindas då mamma är lite för analyserande och David I think doesn't give a damn) utlåtande innan jag bestämmer mig. Men hallå, tönt liksom haha!

Så, i morron ska jag gå till Time när Jenny jobbar och ge henne sina pengar. Har ju inte velat träffa henne då jag misstänkte att hon hade swineflue, men eftersom hon verkar back on track så går jag dit i morron.

So, what else? Jo, ska börja läsa persiska till veckan om våran älskade rektor kan höra av sig om tid och plats. Meeeeeen jag lär ju få gå dit och dra det ur käften på honom, som vanligt. Är smått less på våran halvlata rektor.

Nåt mer.. Jo, jag trodde ju att jag skulle bli klar med mina Rut-kläder i torsdags, meeeen såklart så fuckade sig sista plagget och jag måste brainstorma fram en lösning typ NU då kläder+processbeskrivning ska vara klara på torsdag. Ännu bättre att jag inte har dator i lägenheten så jag förmodligen måste sitta kvar på skolan och skriva dom där himla processbeskrivningarna. En annan läsning är att jag går till syster nån kväll och lånar hennes dator så får man lite härligt sällskap (och rättstavningshjälp) på en gång. great!

Näe, nu ska jag ta min antibiotika och sedan sova, om jag nu kan då jag har sovit hela dagen.

PUSS

Sara or Zahra, which is it?

Till alla er ovetandes, intresserade, vill-vetare or whatever. När jag föddes så döpte mamma och pappa mig till Zahra, dels för att dom (antagligen) gillade namnet och för att min farmor heter Zahra. Men som alla vet kan barn vara väldigt elaka. I förskolan blev jag lite halv mobbad/retad för min "udda" och "onormala" stavning så jag ville "försvenska" det och bytte stavning till Sara. En dag i Juni förra sommaren så insåg jag att jag ville byta tillbaka, and so I did. Så för alla er som undrar varför det står Sara på en del klasslistor, bankkort zonline osv. Nu vet ni.

Och, ja. Har flyttat in i lägenheten nu och det är lovely. Just nu sitter jag i Hammarstrand för jag har varit på hälsocentralen. En del kanske inte vet att jag opererade en tå i våras och det har bara jäklats hela sommaren och blivit inflammerat och sånt. Så idag var jag där och kollade och han tyckte inte heller att det såg bra ut så jag fick en tio dagars antibiotikakur (typ fjärde gången i år) och måste förmodligen operara om för att han tydligen "skrapat" för lite, vad det nu innebär. Antagligen så är det den del av nageln han opererade bort som vill komma upp igen och ligger och trycker. Hur som haver så gör den här tån att jag kommer på typ IG i Idrott&Hälsa A eftersom jag inte kan bada med en inflammerad/nyopererad tå, kan inte springa så stygnen går upp (om jag opererar igen) osv osv. Det känns si sådär.

Har också varit hos rektorn ang. hemspråksundervisning (persiska). Han har tydligen ordnat så jag ska få börja läsa en timme i veckan f r o m nästa vecka. Efter ett år av massa strul så hoppas jag verkligen att det blir av, annars ska han få se på andra bullar.

Ja, som ni kanske förstår så har jag fortfarande ingen dator i lägenheten, är ju som sagt i Hammarstrand nu. Hoppas att ni ändå följer det lilla jag uppdaterar för jag kommer antagligen ta bloggen mer på allvar då jag fått en dator.

PUSS

RSS 2.0