Unni/Ubbie/Bullen or whatever, min bästis iallafall :) <3

Längtar verkligen tills i morron då jag ska få träffa min älskade bästis-festis igen. Det är alldeles för länge sedan nu.
Du är verkligen det bästa jag har, och jag älskar dig. Till motsatsen av vad andra har bevisat ikväll så är du verkligen min bästa vän som stöttar mig i vått och torrt. Och jag gör detsamma för dig Bullen <3


I morron smäller det!

I morron smäller det! Storsjöyran startar i morron och jag peppar sööööndeeer!!!

Jag åker in med 10-bussen till Östersund och kommer in vid 11.30 =) Då går jag med väskan till syster och sedan går jag och möter Unni på västra för att sedan gå på stan en sväng och träffa alla som vill och har tid att träffas. Ska iaf ringa Ida, det är ett som är säkert :) Måste köpa en ny kajal för min verkar vara borta. Mycket som har försvunnit nu på senaste... skumt!
Mamma kom hem med min tredagars-biljett för inte så länge sen, jag är lyckligast i världen!



Jag och storasyster, är vi lika?? =)

PUSS

Shopping är det bästa som finns!

En gång så hörde jag ett citat som var ett av det bästa jag har hört
"det är inte i medvind dina sanna vänner syns, det är i motvind"
Och det är just det jag precis har fått bevis på..


Sitter precis och funderar på vad jag ska göra idag. Det är fint väder ute men jag har inte ens varit utanför dörren idag! Chattar med Unni, eller snarare "tysken" på msn, roligt som vanligt, haha! Borde ta mig i kragen och packa ner allt jag ska ha med mig till Östersund i morron. Men jag orkar inte. Inte just nu iallafall!

Som alla kanske inte vet så har jag precis kommit hem från en två veckor lång semester. Var först i Stockholm med Jenny och sedan åkte jag ner till Gotland till några gamla vänner som precis har flyttat dit. Tänkte lägga upp bilder men eftersom min usb-kabel till telefonen är borta så får det vänta ett tag. Funderar på att gå till Elgiganten, om Linda och Ruben kan följa dvs, och köpa ny kabel. Måste köpa en ny laddare till telefonen också eftersom min blev sönderbiten.

ÄVEN att när jag var i Stockholm så shoppade jag sööööönder. Köpte hur mycket som helst, för hur lite pengar som helst! Malin blev lite halvsur ;-) och sa "du hittar då fan jämt billiga saker, hur fan kan du? jag hade hittat typ hälften av grejorna för dubbelt så mycket!" Haha ja, hon kanske har rätt i det på nåt vis ;-) Köpte allt på rea, utom de örhängena från gina tricot nere i högra hörnet, ett solpuder som inte är med på bilden, två rouge som inte heller är med på bilden.





Väska från KappAhl: halva priset
Linne från BikBok: halva reapriset
Tröja med djup rygg från Charmant (Vero Moda outlet): halva priset
Smalt bälte, Second Hand: 10 kr
Linneaktigt som sitter ihop med ett par shorts från BikBok: halva reapriset
Randig tröja från Gina Tricot: halva priset
Svart klänning från Indiska: 25% rea
Svart midjekjol från Monki: halva priset
Turkos midjekjol från Lindex: halva priset
Marinblå lång tröja med djup rygg från Bikbok: halva priset
T-shirt från Monki: halva priset
Två ringar i silver från nån silverbutik i Gamla Stan: 59:- styck
Pärlhalsband: 20 kr
Örhängen från Gina Tricot: 119 kr
ej med på bilden
Solpuder från Fashion: 79 kr
Rouge från H&M: 49.50
Rouge från MaxFactor: 29.90
Vit tubklänning från Vero Moda: mindre än halva reapriset



PUSS

Första inlägget

Hallå där!

Även jag har hittat hit nu. Känns roligt att kunna skriva av sig lite och så. Kanske lite osmart att starta en blogg precis innan yran eftersom jag inte vet hur ofta jag kan skriva då. Men jag hoppas att ni fortsätter följa efteråt också! 

Har redan en trogen läsare som lovade att följa min blogg om jag följde hennes blogg, tonithefish.blogg.se

Eftersom jag så hastigt och lustigt bestämde mig för att starta en blogg såhär mitt i natten så har jag inte, och kommer förmodligen inte att ha, tid att fixa designen dom närmsta dagarna. Jag gör så gott jag kan.

PUSS 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0